It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Keukentrolley Rolo

0 10 10 1 Keukentrolley Rolo
een heel leuk knutselpakket met een verbluffend eindresultaat. johanna Keukentrolley Rolo by , November 14, 2012
5/ 5stars
een heel leuk knutselpakket met een verbluffend eindresultaat. johanna
Keukentrolley Rolo
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Multifunctionele keukentrolley ontworpen door Interlink SAS is ideaal als keukenhulp. Rolo keukentolley biedt u naast veel bergruimte ook een extra aanrecht in de keuken.

De keukentrolley is uitgevoerd in metalen frame bevestigd op wielen met rem waarmee u deze makkelijk heen en weer kunt plaatsen. Het tafelblad is gemaakt van MDF hout en heeft een totaal draagvermogen van 25 kg.

Keukentrolley Rolo is LGA-getest en is dus gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen,bruikbaarheid, presentatie, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Bruto gewicht12 kg.
KleurBeuken
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht10 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
10
  • johanna buis-beijens14-11-2012
    een heel leuk knutselpakket met een verbluffend eindresultaat. johanna
    Score: 10

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten

€ 229,00

€ 194,65

15 %