Menu
Filter op
Winkel Opties
Prijs
€ 0 € 333 €  tot € 
Kleur
Merk
  1. (2)
  2. (1)
Materialen
  1. (3)
  2. (1)
Afwerking
  1. (1)
Filter op
Prijs
€ 0 € 333 €  tot € 
Kleur
Merk
  1. (2)
  2. (1)
Materialen
  1. (3)
  2. (1)
Afwerking
  1. (1)

per pagina

3 Artikel(en)

€ 39,95

€ 35,96

-10%
Levertijd: 1 tot 2 weken

€ 49,95

€ 44,96

-10%
Levertijd: 1 tot 2 weken

€ 369,00

€ 332,10

-10%
Gratis bezorging
Levertijd: 1 tot 2 weken

per pagina

3 Artikel(en)

Keukentrolley

Het handige hulpje in de eetkamer of keuken. Een keukentrolley is gemakkelijk te verplaatsen en biedt veel ruimte. Kies en koop je keukentrolley veilig online bij Trendymeubels.nl.

Deel deze categorie:

Kom je altijd ruimte te kort als je staat te koken? En weet je niet zo goed waar je die zak met appels of uien moet laten? Een keukentrolley van Trendymeubels.nl biedt uitkomst. Deze verrijdbare woonaccessoires zijn een ideaal hulpmiddel. Je zet de keukentrolley bij het aanrecht, naast je meubels of gewoon in de hoek van de keuken. En staat het in de weg, dan zoek je er gemakkelijk een andere plek voor!

Je keuken is compleet met een keukentrolley 

Met een keukentrolley in huis kun je je keuken nog efficiënter inrichten. Door de verschillende schappen heb je altijd genoeg plek voor je groente, fruit of kruiden. Een keukentrolley is ook nog eens erg licht waardoor je deze woonaccessoire gemakkelijk kunt verrijden. Op deze manier heb je met de keukentrolley alle spullen direct bij de hand. Zelfs als je een etentje geeft voor vrienden en je eens uitgebreid de tafel wilt dekken, zijn keukentrolleys perfecte woonaccessoires. Stapel de glazen en het servies op de trolley en je rijdt in één keer met alles naar de eettafel. Bij Trendymeubels.nl vind je nog veel meer praktische meubels en woonaccessoires voor in de keuken en de eetkamer. Wat dacht je van comfortabele eetkamerstoelen of een buffetkast? 

Keukentrolley online kopen

Je verheugt je op de nieuwe keukentrolley die je hebt besteld. En ook op je andere woonaccessoires en meubels wil je niet lang wachten. Bij Trendymeubels.nl zijn de meeste producten direct op voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. Zo heb je de keukentrolley of je eetkamer meubels soms al de volgende dag in huis.