Kayoom Terence Vloerkleed

Kayoom Terence Vloerkleed Rood
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vloerkleed gemaakt van echt leer, hiermee maak je zeker statement! Het meubelmerk Kayoom heeft daarom dit lederen vloerkleed op de markt gebracht. Het Vloerkleed Terence is geweldig en ook nog eens lekker zacht. Dit leuke vloerkleed heeft een shaggy look met leerstroken van 5-10 cm. Iedere strook is gemaakt van leer aan de ene kant en suède aan de andere kant. Hierdoor is het leren vloerkleed stoer en zacht tegelijk!

Bovendien is het Vloerkleed Terence volledig handgemaakt zodat het model een geheel eigen karakter heeft. Dit leuke vloerkleed past heel goed bij een stoer en industrieel interieur.

Bruto gewicht16 kg.
Materiaal100% Leder
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.8 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!