Kayoom Oriental Vloerkleed

Kayoom Oriental Vloerkleed 300 Zwart
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Oosterse vloerkleden zijn tijdloos en kunnen met verschillende interieurstijlen gecombineerd worden. In een moderne woonkamer zijn ze bijvoorbeeld een breekpunt en in een klassieke woonkamer versterken ze de woonstijl. Het meubelmerk Kayoom heeft daarom dit fantasierijke vloerkleed ontworpen.

Het Vloerkleed Oriental heeft vrolijke printjes die tot je verbeelding kunnen spreken en is verkrijgbaar in diverse kleuruitvoeringen en maten. De poolen zijn geweven met heatset draden die een laagpolige structuur vormen. De onderkant van het Vloerkleed Oriental is afgewerkt met jutte. Dankzij dit Oosterse vloerkleed creëer je een warme en gezellige sfeer waardoor iedereen zich snel thuis zal voelen.

Bruto gewicht8 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polypropylen heatset
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!