Kayoom Oman Vloerkleed

Kayoom Oman Vloerkleed Rood
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben je niet bang om kleur te gebruiken of word jij helemaal vrolijk van speelse printjes? Dan is het Vloerkleed Oman echt iets voor jou! Dit vrolijke vloerkleed springt er echt uit en is ontworpen door het bekende meubelmerk Kayoom. Met dit laagpolige vloerkleed kun je jouw inrichting een totaal andere look geven.

Het vloerkleed is gemaakt van Heatset Frisee garen waarbij de draden compact geweven zijn met een machine. Het oppervlak van het vloerkleed voelt fijn aan waardoor het echt een pretje is om op dit vloerkleed te lopen. Het Vloerkleed Oman heeft een laagpolige structuur.

Bruto gewicht13 kg.
Materiaal100% Polypropyleen heatset frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!