Kayoom Oman Vloerkleed Outlet

Kayoom Oman Vloerkleed Outlet
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Hij is neutraal, maar ook heel specifiek. Het Vloerkleed Oman Outlet is eigenlijk heel apart. Door de lichte kleur kan het vloerkleed heel gemakkelijk gecombineerd worden met diverse kleuren vloeren. De patronen vallen op en zorgen dankzij de felle kleurtjes voor een speelse look.

Het meubelmerk Kayoom heeft dit vloerkleed ontworpen. Het model is 160 x 230 cm. groot en past goed onder een salontafel of eettafel. De poolen zijn laagpolig en gemaakt van polyester. Deze poolen zijn geweven met twee soorten draden waardoor het Vloerkleed Oman Outlet een speelse structuur heeft. Dit outlet vloerkleed is echt het allerlaatste model.

Bruto gewicht13 kg.
KleurBeige
Materiaal100% Polypropyleen heatset frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte2 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!