Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kayoom Mashad Vloerkleed Outlet Rood 132

Kayoom Mashad Vloerkleed Outlet Rood 132
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een beetje dromerig, chic en sierlijk. Het patroon van dit vloerkleed zorgt voor een fijne en gezellige sfeer. Het Vloerkleed Mashad Outlet Rood 132 is van het meubelmerk Kayoom. Dankzij een hoge dichtheid voelt het vloerkleed kwalitatief en zwaar aan.

Het Vloerkleed Mashad Outlet Rood 132 is gemaakt van polyester en heeft een poolhoogte van 10 mm. De polyester poolen voelen heel fijn en zacht aan. De onderkant van het vloerkleed ia afgewerkt met jute. Dit Oosterse vloerkleed staat prachtig op een donkere of donker houten vloer. 

Dit vloerkleed betreft een retour die nooit geopend en gebruikt is. Omdat het de laatste kleed betreft, wordt het met 30% korting aangeboden.

Bruto gewicht13 kg.
KleurRood
Garantie1 jaar garantie
Materiaal100% PP Heatset
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!