Kayoom Lavish Sierkussen Vierkant

Kayoom Lavish Sierkussen Vierkant 510 Grijs
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een statement maken in je woonkamer? Dat kan met dit duurzame sierkussen van het meubelmerk Kayoom. Het Sierkussen Lavish Vierkant is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en daardoor erg bijzonder. Iedere uitvoering van dit sierkussen is gemaakt van aan elkaar verbonden stukken leer.

Deze stukken zijn verwerkt dankzij speelse stiksels. Her sierkussen heeft hierdoor ook een hele speelse uitstraling. Daarnaast is het Sierkussen Lavish Vierkant handgemaakt waardoor iedere kleur echt uniek is! De fijne materialen zorgen ervoor dat het sierkussen rust uitstraalt, maar ook een tikkeltje stoer. Combineer de woonaccessoire daarom met een natuurlijke of juist stoere bank.

Bruto gewicht1 kg.
Materiaal100% Leer
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!