Kayoom Lavish Sierkussen Rechthoek

Kayoom Lavish Sierkussen Rechthoek 510 Grijs
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit geweldige sierkussen laat het meubelmerk Kayoom zien dat ze echt expertise en vakmanschap in huis hebben. Het Sierkussen Lavish Rechthoek is dan ook echt bijzonder en gemaakt van natuurlijke materialen. De hoes van het sierkussen is erg uniek en laat diverse patronen zien. Iedere uitvoering van het sierkussen heeft ook een geheel eigen patroon. Daarnaast is dit langwerpige sierkussen handgemaakt. Hierdoor is iedere uitvoering van deze woonaccessoire echt uniek.

Het Sierkussen Lavish Rechthoek is verkrijgbaar in een aantal warme kleursamenstelling. De prachtige ontwerpen komen het best tot hun recht op een stoere of neutrale bank.

Bruto gewicht1 kg.
Extra infoDe kussens worden gevuld geleverd en zijn met de hand gemaakt
Materiaal100% Leer
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte25 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!