Kayoom Hacienda Vloerkleed

Kayoom Hacienda Vloerkleed Multi 110
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De flower power is niks vergeleken bij dit leuke vloerkleed. Het Vloerkleed Hacienda is ontworpen door het meubelmerk Kayoom en valt echt op dankzij het veelvoudige gebruik van kleuren. Je hoeft niet te twijfelen of dit vloerkleed opvalt. Dit vloerkleed is oorspronkelijk in Turkije gemaakt en volledig machinaal geweven.

De pollen hebben een hoogte van 17 mm. en voelen heerlijk zacht aan. Ze zijn dan ook geweven met headset frisee garen uitgevoerd in polypropyleen. Het Vloerkleed Hacienda is gemakkelijk in onderhoud, heeft mooi afgewerkte randen en een onderkant van jutte. Dit model is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Bruto gewicht9 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% Polypropylene Heatset Frisee
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1.7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!