Kayoom Cocoon Vloerkleed Outlet Bruin

Kayoom Cocoon Vloerkleed Outlet Bruin
€ 399,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een bijzonder vloerkleed met een artistiek patroon. Het Vloerkleed Cocoon Outlet Bruin is een vintage vloerkleed dat prachtig staat bij warme kleuren. Het model zorgt voor warmte en sfeer en is gemakkelijk in onderhoud.

Het meubelmerk Kayoom heeft dit vloerkleed ontworpen. Het model is handgeweven en heeft een platte structuur. Voor dit vloerkleed is gebruikgemaakt van een jacquard weeftechniek. Hierdoor komen de kleuren en het patroon heel mooi tot hun recht. Het Vloerkleed Cocoon Outlet Bruin is 200x290 cm. groot en past goed bij een zithoek of eethoek. Dit is het allerlaatste outlet vloerkleed van deze kleur.

Bruto gewicht23 kg.
KleurBruin
Materiaal100% Polyester
Breedte200 cm.
Diepte290 cm.
Hoogte1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!