Kayoom Aperitif Vloerkleed

Kayoom Aperitif Vloerkleed Turquoise
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wat is er nu fijner dan een echt wollen vloerkleed? Wol heeft een natuurlijke uitstraling, is duurzaam en voelt comfortabel aan. Daarom heeft het meubelmerk Kayoom het Vloerkleed Aperitif ontworpen. Dit wollen vloerkleed is plat geweven en bovendien gemaakt van echt 100% wol.

Ook is het vloerkleed geheel met de hand geweven waardoor het model toch wel erg speciaal aanvoelt. Het Vloerkleed Aperitif komt oorspronkelijk uit India en is in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. Breng ook sfeer aan in je woonkamer met dit wollen vloerkleed en zorg elke dag weer voor warme voetjes en een hoge dosis sfeer.

Bruto gewicht6 kg.
Materiaal100% Wol
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte0.7 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!