Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Enrica Sidetable

Interlink SAS Enrica Sidetable
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De consoletafel waarmee het leven voor jou een stukje gemakkelijker en leuker wordt. Dankzij de strakke lijnen en de perfecte afwerking zal deze metalen witte kaptafel stralen in jouw interieur. Niet alleen het design maar ook de verschillende opties van deze design consoletafel zullen je verbazen.

Niet iedereen staat er direct bij stil maar een consoletafel kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Zo heeft de Consoletafel Enrica een slank ontwerp waardoor je hem overal kunt neerzetten, zelfs in kleinere ruimtes. De witte consoletafel is bijvoorbeeld geschikt voor in je gang of slaapkamer om kleine spullen zoals je sleutels of brieven op neer te leggen. Maar ook in je keuken komt deze consoletafel prima tot zijn recht.

Daarnaast kun je de Consoletafel Enrica ook in je woonkamer neerzetten met leuke woonaccessoires zoals kaarsen of bloemen. Voor nog meer sfeer kun je de metalen  witte consoletafel combineren met een mooie spiegel of een groot schilderij. Ook in je slaapkamer kun je de consoletafel voor veel doeleinde gebruiken. Zo dient deze consoletafel prima als kaptafel maar ook als tafel voor je TV en audio apparatuur. Je kunt met de Consoletafel Enrica dus eindeloos veel kanten op in iedere ruimte van je huis. Maar ook om meer sfeer en een huiselijk gevoel te creëren is deze consoletafel onmisbaar in jouw interieur.

De Consoletafel Enrica is volledig uitgevoerd in kwalitatief metaal en strak wit afgewerkt. Het hoogwaardige metaal en de mooie afwerking garanderen de stevigheid en een lange levensduur. Zo kun jij eindeloos genieten van jouw witte consoletafel zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de inrichting van je huis.

Door de stralende witte afwerking is deze design consoletafel niet alleen het middelpunt in je interieur maar ook een item wat overal bij past. De witte afwerking is erg neutraal waardoor je de consoletafel met zowel je moderne als je trendy interieur kunt matchen. Je zult daarom lang plezier hebben van de Consoletafel Enrica, ook als je je interieur wilt veranderen. Daarnaast is het ook leuk om de witte consoletafel tegen bijvoorbeeld een rode, blauwe of groene muur neer te zetten. Fleur je interieur op met deze design consoletafel en richt je huis compleet in.

Bruto gewicht15.5 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!