It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Judine Satina Schuifdeurkast

Judine Satina Schuifdeurkast
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een romantische schuifdeurkast met strakke lijnen. Schuifdeurkast Satina kenmerkt zich door het stijlvolle design en de perfecte afwerking. Een schuifdeurkast die zorgt voor een warme sfeer waardoor jij je slaapkamer bijna niet meer uit wilt. De kledingkast is ontworpen door het merk Jutzler.

Bij dit merk is de kwaliteit van de producten een van de hoogste pijlers. Dit is ook terug te zien in deze schuifdeurkast. De afwerkingen liegen er niet om, deze kledingkast is hoogwaardig afgewerkt en heeft een lange levensduur.

Naast de kwalitatieve materialen wordt de kledingkast geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie op alle onderdelen. Het is daarom een echte aanrader om je slaapkamer in te richten met deze kledingkast.

De schuifdeuren van deze kledingkast glijden soepel langs elkaar. Dankzij de metalen glijders is deze schuifdeurkast vriendelijk in gebruik. De deuren zijn voorzien van een lichte kernessen structuur waardoor de schuifdeurkast een warme gloed door je slaapkamer verspreid. Je voelt je gelijk thuis in het bijzijn van deze stijlvolle kledingkast.

Voor de romp is een witte afwerking gebruikt die mooi match met de houten schuifdeuren. De combinatie van wit en kernessen maakt deze schuifdeurkast tijdloos en onweerstaanbaar.

De gebroken witte binnenkant van schuifdeurkast Satina maakt het geheel af. Met deze binnenkant heb jij een overzichtelijke kledingkast die gebruiksvriendelijk is.

Deze schuifdeurkast is te bestellen in drie maten; twee kastelementen met twee schuifdeuren (202,5 cm breed), drie kastelementen met twee schuifdeuren (252,8 cm breed) en drie kastelementen met drie schuifdeuren (303,1 cm breed). Alle kastelementen worden geleverd met één legplank (16 mm) en één kledingroede. Deze planken en roedes kun je in hoogte verstellen om de ideale indeling te creëren.

Om de stevigheid te garanderen is de schuifdeurkast uitgevoerd in kwalitatief geperst hout. Het hout garandeert jou dat je lang kunt genieten van je stijlvolle schuifdeurkast.

Kledingkast op maat

Met onze kasten configurator kun je heel eenvoudig je eigen kledingkast op maat samenstellen. Bepaal zelf de kleur van de romp en de deuren. Daarnaast heb je ook genoeg keuze als het gaat om de indeling van planken, rekken, roedes, lades en opbergdozen.

Voor een speciaal effect kun je spiegels, sfeerverlichting en profielen toevoegen. Genoeg keuze dus om de kledingkast van de dromen zelf samen te stellen. Wil je een schuifdeurkast? Dan adviseren wij de kwalitatieve deurdempers. Met deze dempers sluiten de deuren zachter wat natuurlijk bevorderlijk is voor de levensduur van je schuifdeurkast.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je begint met ontwerpen? Bezoek dan onze showroom in Schiedam. Hier hebben wij enkele modellen opgesteld staan en er zijn kleurvoorbeelden beschikbaar.

Beschikbare maten:
B202.5, D65, H220 cm.
B252.8, D65, H220 cm.
B303.1, D65, H220 cm.
      kasten configurator - Trendymeubels.nl
Bruto gewicht100 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!