Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Judine Prag Schuifdeurkast

Judine Prag Schuifdeurkast
€ 899,00

of per maand vanaf € 19,69

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je wekker gaat en je drukt hem uit om vervolgens weer te laat wakker te worden. Snel opstaan douche en aankleden zodat je niet te laat op je werk komt. En dan begint het drama, je kunt nergens dat ene kledingstuk vinden wat je vandaag aan wilde trekken. Omdat jouw collectie kleding te groot is moet je deze noodgedwongen opbergen in kasten op je slaapkamer, gang en zolder.

Na wat heen en weer geren heb je eindelijk dat ene kledingstuk gevonden. Maar helemaal verkreukeld omdat je kledingkast toch weer iets te klein is.

Met schuifdeurkast Prag ben je van al deze problemen af en kun je met een goed gevoel wakker worden. Nooit meer stress, kreukels of onvindbare kledingstukken. Deze schuifdeurkast lost al jou problemen op en maakt het leven voor jou gemakkelijker.

Schuifdeurkast Prag is uitgevoerd in kwalitatief geperst hout en wordt standaard geleverd met drie jaar fabrieksgarantie. De romp is afgewerkt met metallic grijs waardoor de kledingkast een moderne uitstraling heeft.

De schuifdeuren van deze kledingkast zijn voorzien van gezandstraald glas (frosted glas). Dit glas zorgt voor een ruimtelijk gevoel in jouw slaapkamer en maakt de kledingkast tot een stijlvol item.

Voor een optimaal gebruikersgemak glijden de schuifdeuren soepel langs metalen geleiders. Door de schuifdeuren hoef jij geen extra ruimte te reserveren bij het plaatsen van jouw kledingkast.

Om de schuifdeurkast aan te kunnen passen naar jouw behoeften is hij verkrijgbaar in drie maten; twee vakken met twee schuifdeuren (202,5 cm breed), drie vakken met twee schuifdeuren (252,8 cm breed) en drie vakken met drie schuifdeuren (303,1 cm breed). Iedere schuifdeurkast wordt geleverd met één legplank (16 mm) en één kledingroede per vak die bovendien in hoogte verstelbaar zijn. Zo kun je zelf de indeling van jouw ideale kledingkast bepalen.

Kledingkast op maat

Om een kledingkast op maat zelf samen te stellen kun onze kasten configurator gebruiken. Met deze configurator bepaal je zelf de kleur van de romp en de deuren. Maar ook als het gaat om de indeling van jouw ideale kledingkast zijn er genoeg opties. Denk maar aan planken, rekken, ladeblokken en opbergdozen.

Als extra optie kun je verlichting, spiegels en profielen toevoegen aan de kledingkast van je dromen. Met de verschillende onderdelen creëer je een kledingkast die jouw slaapkamer meer flair geeft. In onze showroom in Schiedam hebben wij een paar van de kledingkasten opgesteld staan. Naast de opgestelde modellen kun je ook voorbeelden bekijken van de beschikbare kleuren, accessoires en profielen.

Beschikbare maten:
B202.5, D65, H220 cm.
B252.8, D65, H220 cm.
B303.1, D65, H220 cm.
      kasten configurator - Trendymeubels.nl
Bruto gewicht80 kg
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal , Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!