Judine Gavin Kledingkast

Judine Gavin Kledingkast
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

En kledingkast moet goed aansluiten op het interieur van jouw slaapkamer. Denk hierbij aan de kleur, de deuren en grootte van jouw kledingkast. Naast de buitenkant is de indeling ook erg belangrijk. Een goede kledingkast zorgt automatisch voor meer opbergruimte en dus rustgevende slaapkamer.

Kledingkast Gavin is ontworpen door het gespecialiseerde merk Judine. Dit merk produceert kledingkasten die passende oplossingen bieden voor elk probleem. Met een kledingkast van het merk Judine ben jij verzekerd van een langere levensduur waardoor je eindeloos kunt genieten van een stijlvolle slaapkamer.

De kledingkast is volledig uitgevoerd in kwalitatief geperst hout. De houten deuren van deze linnenkast zijn afgewerkt met lichtgrijs en glas. Verder zijn de draaideuren voorzien van stijlvolle chroomkleurige profielgrepen.

De deuren en handgrepen geven de kledingkast een eigentijdse uitstraling waar je niet omheen kunt.

De romp is afgewerkt met metallic grijs waardoor de kledingkast neutraal is. Hierdoor kun je deze linnenkast prima combineren met iedere interieurstijl. Bij een modern en trendy interieur maar ook bij klassiek interieur kun je deze kledingkast prima combineren.

De kledingkast is van binnen gebroken wit afgewerkt.

Kledingkast Gavin zorgt voor een rustige en warme sfeer in jouw slaapkamer. Dit is belangrijk zodat jij met een goed gevoel uit kunt rusten na een drukke dag.

Deze kledingkast is verkrijgbaar in 3, 4, 5 of 6 draaideuren zodat jij er altijd verzekerd van bent dat je al jouw kleding op kunt bergen.

De linnenkast met 3 of 4 deuren bestaat uit twee vakken en de linnenkast met 5 of 6 deuren bestaat uit drie vakken. Elke kledingkast wordt standaard geleverd met een legplank (16 mm) en een kledingroedes per vak die bovendien in hoogte verstelbaar zijn.

Kledingkast op maat

Voor een kledingkast op maat kun je onze kasten configurator gebruiken. Met deze configurator bepaal jij zelf de breedte, de hoogte en de handgrepen van jouw ideale kledingkast. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende kleuren of een spiegel op de deur.

Om de kledingkast helemaal aan te passen naar jouw wensen en behoeften kun je ook zelf de indeling bepalen. Denk maar aan extra legplanken, kledingroedes, lades of manden. Met onze kasten configurator ontwerp jij de kledingkast op maat van jouw dromen.

Beschikbare maten:

3 deurs: B152.2, D59, H220 cm.
4 deurs: B202.5, D59, H220 cm.
5 deurs: B252.8, D59, H220 cm.
6 deurs: B303.1, D59, H220 cm.
      kasten configurator - Trendymeubels.nl
Bruto gewicht80 kg
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!