Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Valley Salontafel Eiken

Jual Furnishings Valley Salontafel Eiken
€ 429,00

of per maand vanaf € 9,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Salontafel Valley heeft een Italiaans design. Houten salontafel is afgewerkt met geborstelde aluminium accenten. De salontafel is gedetailleerd met een opbergvak op het tafelblad. Deze opbergvak geeft de tafel niet alleen een trendy look maar is ook erg functioneel. Hier kun je bijvoorbeeld afstandbediening, tijdschriften of telefoon in kwijt.

Bovendien is het onderste blad een zeer handige en grote opbergruimte voor al uw spullen.

Het materiaal van deze salontafel is een combinatie van massief hout en kwalitatief geperst hout welke verder afgewerkt is met een luxe fineerlaag. De opbergvak is uitgevoerd in zwart veiligheidsglas met een aluminium frame er omheen.

Deze moderne salontafel uit de Cube-lijn van Jual Furnishings is leverbaar in Eiken.

Bruto gewicht46 kg.
KleurEiken
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht46 kg.
MateriaalGefineerd massief en geperst hout, Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!