Jual Furnishings Sunderland TV meubel 1100 showmodel

Jual Furnishings Sunderland TV meubel 1100 showmodel
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het TV meubel Sunderland 1100 van het bekende meubelmerk Jual Furnishings is een echte blikvanger in je woonkamer. Het TV meubel is uitgevoerd in massief hout dat is afgewerkt met een walnoot houten fineerlaag.

De zwart glazen platen zijn uitgevoerd in veiligheidsglas en zeer sterk. Het betreft hier een model uit een oudere collectie. Dit TV meubel is geproduceerd zonder verchroomde pijpjes aan de zijkant. Het TV meubel is licht beschadigd door gebruik waardoor het meubel wordt aangeboden met 55% korting. Er is van dit model met 50% korting maar 1 stuks beschikbaar.

Bruto gewicht33 kg.
KleurWalnoot
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalMix van Massief en Geperst hout, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht40 kg.
Schermformaat20 - 50 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!