Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Sunderland 1100 TV meubel

0 10 9 2 Jual Furnishings Sunderland 1100 TV meubel
1 schroef pootje past niet in het schroef gaatje Jual Furnishings Sunderland 1100 TV meubel by , October 16, 2014
4/ 5stars
1 schroef pootje past niet in het schroef gaatje
Ik vind het een heel mooi meubel. Ik heb er ook al een computertafel van,ook bij jullie gekocht. Jual Furnishings Sunderland 1100 TV meubel by , March 20, 2013
5/ 5stars
Ik vind het een heel mooi meubel. Ik heb er ook al een computertafel van,ook bij jullie gekocht.
Jual Furnishings Sunderland 1100 TV meubel
€ 359,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Sunderland van Jual Furnishings is onderdeel van de "curved" collectie van Jual Furnishings en is een complete TV meubel voor het plaatsen van uw TV, audio- en videoapparatuur. In dit unieke design wordt klassiek en modern gecombineerd, dit meubel past binnen elk modern interieur.

Het TV meubel heeft een bijzondere materiaalcombinatie zo worden hout, glas en aluminium in dit ontwerp verenigd. Het TV meubel is geschikt voor TV schermen tot 50 inch. met een maximaal gewicht van 80 kilogram.

De Sunderland heeft een massief houten constructie afgewerkt met een krasvaste fineerlaag in een warme walnoot kleur, de glasplaten zijn van zwart veiligheidsglas en zijn zeer sterk.

De toplaag van dit TV meubel is 8 millimeter dik en heeft een draagvermogen van 80 kilogram. De onderste glasplaten zijn elk 6 millimeter dik en kunnen tot 25 kilogram belast worden. Alle bekabeling werkt u netjes weg in het kabelmanagement.

 

Breedte van de glasplaten is: 89,6 cm.

Bruto gewicht33.5 kg.
Netto gewicht30 kg.
KantelenNee
MateriaalFineer , Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat20 - 46 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Klantbeoordelingen
2 beoordeling(en)
9
  • mark steller16-10-2014
    1 schroef pootje past niet in het schroef gaatje
    Score: 8

  • E J Gerbrands-Rombouts20-03-2013
    Ik vind het een heel mooi meubel. Ik heb er ook al een computertafel van,ook bij jullie gekocht.
    Score: 10

2 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!