Jual Furnishings Steel TV meubel

Jual Furnishings Steel TV meubel
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stoere TV meubel zal zeker de blikvanger van je woonkamer worden. Het model is ontworpen volgens de industriële woontrend en gemaakt van natuurlijke materialen. Het meubelmerk Jual Furnishings heeft het TV meubel Steel op de markt gebracht. Dit stoere TV meubel is volledig gemaakt van massief hout.

Hiervoor is gebruik gemaakt van rubberwood, een ecologische houtsoort. Ter afwerking is er gebruik gemaakt van massief houtfineer waardoor de prachtige contouren van het hout en de warme uitstraling mooi naar voren komen. Het hout is gecombineerd met een zwart gepoederd stalen frame van 20 mm. dik. De pootjes zijn te verstellen.

Bruto gewicht31 kg.
KleurEiken
KantelenNee
MateriaalMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort)
Schermformaat21 - 60 inch.
Breedte120 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte49 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Uitvoeringen2Rustiek Eiken kleur
Extra infoMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort), Metalen frame

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!