Jual Furnishings Steel Bijzettafel Set

Jual Furnishings Steel Bijzettafel Set
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke bijzettafels veroveren snel een plekje in jouw woonkamer. De Bijzettafel Set Steel is namelijk uitgevoerd in natuurlijk materialen en heeft een hele stoere uitstraling. Het meubelmerk Jual Furnishings heeft ze ontworpen. De drie tafels hebben massief houten tafelbladen welke gemaakt zijn van rubberwood.

Het rubberwood is een ecologische houtsoort waardoor de tafels een hele robuuste uitstraling hebben. Het frame is gemaakt van 20 mm. dik staal met zwarte poedercoating. Verder kun je de pootjes verstellen zodat de Bijzettafel Set Steel stabiel staat. De rondjes in het tafelblad zijn bedoeld om je glas drinken neer te kunnen zetten.

Bruto gewicht19 kg.
KleurEiken
MateriaalMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort)
Breedte34 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!