Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Sinley Plantentafel

Jual Furnishings Sinley Plantentafel
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze sierlijke plantentafel is een echte aanwinst voor je inrichting. Het ontwerp en de afwerking vallen direct op waardoor de Plantentafel Sinley een echte blikvanger is. Met deze houten plantentafel creëer je een geheel andere sfeer in je woonkamer waardoor je huis ook echt als thuis aanvoelt.

De plantentafel is ontworpen door het bekende merk Jual Furnishings. Dit Engelse merk staat bekend om haar uitgebreide collectie houten meubels. Ieder meubel laat de Engelse invloeden van het merk op een subtiele manier zien. Deze houten plantentafel is één van de topstukken en gooit dankzij haar sierlijke vormen hoge ogen.

De poten van de design plantentafel zijn uitgevoerd in één stuk. Dit versterkt niet alleen de stijlvolle uitstraling maar ook de stevigheid. Dankzij de hoogwaardige productie en geselecteerde materialen kun je uitgaan van een stevig meubel. De Plantentafel Sinley is stevig en heeft een lange levensduur waardoor je lang kunt genieten van je aankoop.

De houten plantentafel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat netjes is afgewerkt met echt walnoot hout fineer. Dankzij deze fineerlaag is de plantentafel onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast geeft de walnoot houten plantentafel het geheel een warme en iets wat klassieke uitstraling.

Behalve het bovenblad is de walnoot houten Plantentafel Sinley tevens voorzien van een tussen plank. Deze plank geeft het geheel niet alleen een speelse uitstraling maar is ook prima te gebruiken om iets op te zetten. Gebruik de houten plantentafel is je woonkamer, slaapkamer of hal in combinatie met een mooie planten. Geef je huis een natuurlijke uitstraling en creëer een stukje gezelligheid dankzij de Plantentafel Sinley.

Voor een compleet geheel kun je de Plantentafel Sinley combineren met de grotere Plantentafel Sonley.

Bruto gewicht4.2 kg.
KleurWalnoot
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 219,00