Jual Furnishings Ridley TV meubel

Jual Furnishings Ridley TV meubel
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit warme TV meubel gaat al je verwachtingen te boven. Zowel het sierlijke ontwerp als de stijlvolle walnoot houten afwerkingen geven het TV meubel Ridley een aangename uitstraling. Met dit houten TV meubel is je inrichting compleet en kun je genieten van je stijlvolle woonkamer.

Het design TV meubel Ridley is ontworpen volgens Engels design door het toonaangevende merk Jual Furnishings. Dit merk staat garant voor kwalitatieve meubels die je woonkamer een geheel andere sfeer geven. Met dit houten TV meubel haal je een echte eyecatcher in huis en richt je je woonkamer compleet en stijlvol in.

Het klassieke TV meubel is volledig uitgevoerd in hoogwaardig hout. Het hout is op een nette manier afgewerkt met echt walnoot hout fineer waardoor jij verzekerd bent van een kwalitatief TV meubel. Dankzij de houten afwerking heeft het design TV meubel niet alleen een warme uitstraling maar is het meubel ook onderhoudsvriendelijk.

Dankzij de ronde vormen heeft het TV meubel Ridley een sierlijke uitstraling. Het walnoot houten TV meubel biedt genoeg ruimte voor al je apparatuur. Daarnaast is het design TV meubel voorzien van een beugel voor je TV. Zo kun je met dit TV meubel alle kanten op want betreft je inrichting en creëer je een gezellige plekje waar je ontspannen TV kunt kijken.

Om een rommelig aanzicht met losse kabels te voorkomen is het houten TV meubel voorzien van een speciaal kabelmanagement systeem. De achterkant van het TV meubel Ridley is namelijk voorzien van drie gaten waar je gemakkelijk je kabels doorheen kunt trekken. Zo werk je al je netjes weg achter het design TV meubel. Dit staat niet alleen netter maar het is ook veiliger voor bijvoorbeeld kinderen.

Dankzij de neutrale walnoot houten afwerking heeft het TV meubel Ridley een klassieke maar tegelijkertijd ook een moderne uitstraling. Je kunt het design TV meubel dan ook met iedere stijl combineren waardoor inrichten een stuk gemakkelijker wordt.

Bruto gewicht47.6 kg.
KleurWalnoot
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalHout , Metaal
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 65 inch. (VESA max. 730x430)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 199,00