Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings PC004 Bureau Frosted

Jual Furnishings PC004 Bureau Frosted
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wil je je computermeubel in de hoek plaatsen? Dan is dit glazen computermeubel PC004 van Jual Furnishings ideaal voor jou.

Dit modern computermeubel is gemaakt van veiligheidsglas en is daarom deugdelijk. De bovenste en middelste glasplaten zijn 8 millimeter dik en hebben een draagvermogen van maar liefst 65 kilogram. De onderste glasplaat is 10 millimeter dik en heeft een draagvermogen van 85 kilogram.

De bovenste glasplaat is bedoeld om daar je monitor op te plaatsen. Het werkblad biedt jou veel ruimte om efficiënt te werken. Op de onderste glasplaat plaats je je printer en alle andere apparatuur.

Dit moderne design hoekbureau PC004 is verkrijgbaar in zwart veiligheidsglas met gepoederd zwart aluminium poten.

 • Frosted veiligheidsglas met Gepoederd Zilver aluminium poten
 • Bruto gewicht47 kg.
  KleurFrosted
  Extra infoJual Furnishing
  Garantie2 jaar garantie
  Netto gewicht43 kg.
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

  Bijpassende producten
  € 79,95