Jual Furnishings Pallet TV meubel

Jual Furnishings Pallet TV meubel
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Dit geweldige TV meubel laat veel harten sneller kloppen! Het Engelse meubelmerk Jual Furnishings heeft het fantastische model ontworpen. Ook is het TV meubel Pallet gemaakt van duurzame materialen waardoor het model echt zijn eigen charme heeft. Het TV meubel is gemaakt van massief ecologisch hout met de naam rubberwood.

De massief houten afwerking zorgt voor bescherming van het rubberwood en benadrukt de charme en warmte van het hout. De klepdeur heeft een soft-open systeem dankzij een gasveerpomp en rustiek afgewerkte scharnieren. Daarnaast is het TV meubel Pallet geschikt voor een soundbar waarvan het geluid optimaal klikt dankzij het ontwerp.

Bruto gewicht33 kg.
KleurEiken
KantelenNee
MateriaalMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort)
Schermformaat21 - 60 inch.
Breedte120 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte49 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Uitvoeringen2Rustiek Eiken kleur

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!