Jual Furnishings Pallet Salontafel

Jual Furnishings Pallet Salontafel
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Wauw, wat een geweldige salontafel is dit! Het model doet je denken aan de robuust houten pallets alleen dan met een beetje flair. Het meubelmerk Jual Furnishings is verantwoordelijk voor dit gave woonkamer meubel. De Salontafel Pallet is gemaakt van massief rubberwood oftewel één van de meest ecologische houtsoorten.

Het hout is afgewerkt met massief fineer dat het karakter van het massieve hout accentueert. Ook heeft de Salontafel Pallet vier klepdeuren met soft-close gasveren zodat ze met een vloeiende beweging geopend kunnen worden. De scharnieren zijn rustiek afgewerkt waardoor ze perfect bij het ontwerp van de massief houten salontafel passen.

Bruto gewicht41 kg.
KleurEiken
MateriaalMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort)
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte46 cm.
GemonteerdNee
UitvoeringenRustiek Eiken kleur

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!