Jual Furnishings Pallet Salontafel Outlet

Jual Furnishings Pallet Salontafel Outlet
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een gave salontafel die helemaal past bij de landelijk of industriële woonstijl. De Salontafel Pallet Outlet is door het traditionele meubelmerk Jual Furnishings ontworpen. Het model is vierkant van vorm en heeft een hoge productkwaliteit. Deze salontafel is namelijk gemaakt van massief rubberwood. Dit materiaal is één van de meest ecologische houtsoorten met een hele natuurlijke uitstraling. Het hout is weer afgewerkt met massief houtfineer zodat de Salontafel Pallet Outlet fijn aanvoelt.

Ook is deze pallet salontafel uitgerust met klepdeurtjes zodat je de ruimte onder het tafelblad kunt benutten. Deze outlet salontafel is een onbeschadigd en gemonteerd showroommodel.

Bruto gewicht41 kg.
KleurEiken
MateriaalMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort)
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte46 cm.
GemonteerdJa
UitvoeringenRustiek Eiken kleur

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!