Jual Furnishings Pallet Bijzettafel

Jual Furnishings Pallet Bijzettafel
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Robuust, warm en authentiek, dat is deze leuke bijzettafel van het Engelse meubelmerk Jual Furnishings. De Bijzettafel Pallet heeft een geweldig ontwerp en is bovendien gemaakt van duurzame materialen. Zo is het model vervaardigd uit massief ecologisch rubberwood. Het hout is beschermd dankzij een laag massief houtfineer.

Hierdoor komen de houtnerven heel mooi tot hun recht en heeft de bijzettafel een natuurlijke uitstraling. De klepdeur van dit model is voorzien van soft-open gasveerpompen. Ook zijn de scharnieren rustiek afwerkt waardoor zelfs de kleinste details passen bij het ontwerp. Met deze massief houten bijzettafel heb je echt een blikvanger!

Bruto gewicht19 kg.
KleurEiken
MateriaalMassief rubberwood (meest ecologisch houtsoort)
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte51 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!