Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Norwich Base TV meubel

Jual Furnishings Norwich Base TV meubel
€ 429,00

of per maand vanaf € 9,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Norwich Base van Jual Furnishings heeft een klassiek ontwerp met moderne elementen, een echte aanwinst voor uw kamer. 

Dit model is vervaardigd van massief hout in een eiken en walnoot kleur en is hoogwaardig afgewerkt met een krasvaste fineerlaag.

De Norwich heeft sterke glasplaten van zwart veiligheidsglas met een maximum draagvermogen. De glasplaten maken het mogelijk om uw TV ontvanger en/of Dvd speler onder de TV te plaatsen.

Alle bekabeling werkt u netjes weg in de kabelgoot van het TV meubel.

Bruto gewicht29 kg.
Draagvermogen per glas25 kg.
KantelenNee
MateriaalHout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht60 kg.
Schermformaat21 - 60 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!