Jual Furnishings Glasglow DVD kast Outlet

Jual Furnishings Glasglow DVD kast Outlet
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ook al maken we nog weinig gebruik van cd’s en dvd’s, het is zonde om je collectie in dozen te laten staan. Daarom heeft het meubelmerk Jual Furnishings de klassiek ogende DVD kast Glasgow ontworpen.

De DVD kast Glasgow Outlet heeft drie planken en biedt ruimte voor ruim 200 cd’s en 100 dvd’s. Genoeg ruimte dus om je gehele collectie netjes, maar vooral ook overzichtelijk, op te kunnen bergen. De DVD kast heeft een sierlijk ontwerp met een klassiek tintje. Het woonkamer meubel is uitgevoerd in een warme walnoothouten kleur. Dit is een onbeschadigd showroommodel.

Bruto gewicht11 kg.
KleurWalnoot
Netto gewicht9.5 kg.
MateriaalFineer , Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!