Jual Furnishings Donna TV meubel

Jual Furnishings Donna TV meubel
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het meubelmerk Jual Furnishings heeft dit leuke retro TV meubel ontworpen. Dankzij mooie rondingen en trendy accenten heeft het woonkamer meubel een geweldige look. Het TV meubel Donna is dan ook echt een must-have. Dit woonkamer meubel is uitgevoerd in een donkere walnoothouten kleur en afgewerkt met echt houtfineer.

De kleine pootjes en de buizen die bevestigd zijn aan de glasplaat zijn gemaakt van verchroomd metaal. De glasplaat zelf is gemaakt van veiligheidsglas. Verder heeft het TV meubel Donna kabelopeningen waardoor je apparatuur netjes kunt aansluiten. Met dit retro TV meubel heb je echt een blikvanger in huis!

Bruto gewicht33 kg.
KleurWalnoot
KantelenNee
MateriaalEcht fineer hout, Verchroomd Stalen frame/poten, Veiligheidsglas
Schermformaat21 - 60 inch.
Breedte120 cm.
Diepte42 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!