Jual Furnishings Donna Salontafel

Jual Furnishings Donna Salontafel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben je opzoek naar iets aparts als blikvanger in je woonkamer? Dan is deze geweldige salontafel van het Engelse meubelmerk Jual Furnishings zeker iets voor jou. Het woonkamer meubel heeft een retro vormgeving en een hele mooie afwerking. De Salontafel Donna wordt gekenmerkt door ronde vormen met moderne accenten.

Het meubel heeft een warme walnoothouten kleur en is afgewerkt met echt hout fineer. De zilveren pootjes en buizen zijn uitgevoerd in verchroomd metaal. Verder heeft de Salontafel Donna een praktische tussenplank welke is gemaakt van veiligheidsglas. Het woonkamer meubel is echt het middelpunt in je woonkamer!

Bruto gewicht30 kg.
KleurWalnoot
MateriaalEcht fineer hout, Verchroomd Stalen frame/poten, Veiligheidsglas
Breedte100 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte45 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!