Jual Furnishings Donna Bijzettafel

Jual Furnishings Donna Bijzettafel
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Bijzettafel Donna is echt een aanwinst voor in je woonkamer. Het leuke model is ontworpen volgens de traditionele retro stijl en heeft trendy accenten. De bijzettafel is door het meubelmerk Jual Furnishings op de markt gebracht. Naast je bank, als kleine salontafel of als leuke plantentafel.

Je kunt deze geweldige bijzettafel eigenlijk voor alles gebruiken. Het woonkamer meubel is uitgevoerd in een hele natuurlijke walnoothouten kleur en afgewerkt met echt houtfineer. Hierdoor is de Bijzettafel zeer kwalitatief. De midden plank van het woonkamer meubel is uitgevoerd in veiligheidsglas. De kleine pootjes en buizen zijn gemaakt van verchroomd metaal.

Bruto gewicht16 kg.
KleurWalnoot
MateriaalEcht fineer hout, Verchroomd Stalen frame/poten, Veiligheidsglas
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!