Jual Furnishings Devon TV meubel Outlet

Jual Furnishings Devon TV meubel Outlet
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een charmant tv-meubel geschikt voor de klassieke woonkamer. Dit tv-meubel is ontworpen door het bekende Engelse meubelmerk Jual Furnishings. Dankzij een hoogwaardige afwerking is dit woonkamer meubel zeer kwalitatief en mooi natuurlijk. Het TV meubel Devon Outlet heeft twee deurtjes welke met magneetjes sluiten.

De glasplaat scheidt het meubel in twee delen zodat je ruimte hebt voor je apparatuur. Ook heeft het woonkamer meubel een kabelopening. Het TV-meubel Devon Outlet is afgewerkt met massief walnoothout fineer en heeft hierdoor een hele warme uitstraling. Dit is een showroommodel met krasjes op de bovenkant.

Bruto gewicht45 kg.
KleurWalnoot
Draagvermogen per glas25 kg.
Netto gewicht42 kg.
KantelenNee
MateriaalFineer, Hout, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat21 - 56 inch.
Breedte127 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!