Jual Furnishings Daily Laptoptafel Outlet

Jual Furnishings Daily Laptoptafel Outlet
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een laptoptafel die met klasse en stijl is ontworpen. De Laptoptafel Daily Outlet is een ontwerp van het meubelmerk Jual Furnishings. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en een mooi ontwerp is dit bureau echt een stijlvolle werkplek. De Laptoptafel Delila Outlet is voorzien van een kabelopening en achterwand.

Zo kun je kabels van je computer of andere apparatuur netjes wegwerken. Het gehele bureau is afgewerkt met massief houtfineer. Dit zorgt voor een mooie afwerking. Dankzij de walnoothoutkleur heeft de laptoptafel ook een chique uitstraling. Dit is een onbeschadigd en gemonteerd showroommodel.

Bruto gewicht25 kg.
KleurWalnoot
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte61 cm.
Hoogte81.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!