Jual Furnishings Daily Laptoptafel Outlet

Jual Furnishings Daily Laptoptafel Outlet
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een mooie laptoptafel die elke werkruimte zal transformeren. De Laptoptafel Daily Outlet is een product uit de werkkamer lijn van het meubelmerk Jual Furnishings. Dankzij charmante vormen en een mooie afwerking is dit een bureau met klasse! De Laptoptafel Daily Outlet is zeer kwalitatief. De afwerking is uitgevoerd in massief walnoothout.

Het frame is erg stevig en degelijk. In de achterkant van het model is een kabelopening gemaakt. Hierdoor kun je kabels achter het paneel netjes wegwerken. De voorkant van het bureaublad loopt rond af wat het werkcomfort ten goede komt. Dit is een showroommodel met hele lichte beschadigingen.

Bruto gewicht20 KG.
KleurWalnoot
MateriaalHout
Breedte90 cm.
Diepte61 cm.
Hoogte81.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!