Jual Furnishings Clary Opbergkast

Jual Furnishings Clary Opbergkast
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Opbergkast Clary is een bijzonder meubel dat direct je aandacht trekt. Het ontwerp is sierlijk en stijlvol met een stukje Engelse flair. De opbergkast is ontworpen door het bekende meubelmerk Jual Furnishings.

Deze opbergkast is afgewerkt met echt houtfineer en verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De speelse poten geven de Opbergkast Clary een extra chique tintje en zijn uitgevoerd in massief essenhout. De houten opbergkast kan gebruikt worden in je werkkamer als boekenkast of in je woonkamer om woonaccessoires neer te zetten. Waar je de Opbergkast Clary ook voor je gebruikt, het blijft een uniek meubel.

Bruto gewicht18 kg.
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte44 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte75 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!