Jual Furnishings Clary Laptoptafel Two

Jual Furnishings Clary Laptoptafel Two
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Laptoptafel Clary Two is een zeer stijlvol meubel dat iedere werkkamer of woonkamer zal opfleuren. Het ontwerp is sierlijk en uniek. Ook de gebruikte materialen zijn kwalitatief waardoor je verzekert bent van een lange levensduur.

De Laptoptafel Clary Two is afgewerkt met echt houtfineer en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De schuine poten zijn uitgevoerd in massief essenhout. Bovendien bevat deze houten laptoptafel twee lades voor het opbergen van je bureauaccessoires. Ook kun je de kabels van je PC op laptop netjes wegwerken dankzij de opening in de achterwand. De laptoptafel is ontworpen door het meubelmerk Jual Furnishings.

Bruto gewicht51 kg.
MateriaalGefineerd hout, Massief houten poten
Breedte132 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!