Jual Furnishings Clary Laptoptafel One

Jual Furnishings Clary Laptoptafel One
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Creëer een fijne werkplek met de Laptoptafel Clary One. Dit sierlijke werkkamer meubel is een echte must have voor iedereen die van design houd. De houten laptoptafel is ontworpen en geproduceerd door het Engelse meubelmerk Jual Furnishings.

De Laptoptafel Clary One heeft een lade zodat je kleinere bureauaccessoires kunt opbergen. Ook is het bureau voorzien van een opening om je kabels weg te werken. De laptoptafel is van hoogwaardige kwaliteit dankzij een afwerking met echt houtfineer. De poten van de Laptoptafel Clary One zijn uitgevoerd in massief essenhout. Deze laptoptafel is zeer stijlvol en verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

Bruto gewicht36 kg.
MateriaalGefineerd hout, Massief houten poten
Breedte132 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!