Jual Furnishings Clary Ladeblok

Jual Furnishings Clary Ladeblok
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Ladeblok Clary heeft direct je aandacht. Dit bijzondere meubel is ontworpen door het Engelse meubelmerk Jual Furnishings. De Engelse invloeden zijn dan ook goed terug te zien in het ontwerp wat sierlijk en chique is.

Het Ladeblok Clary is uitgerust met drie ruime lades voor al je bureauaccessoires. Het meubel is afgewerkt met echt houtfineer waardoor het ladeblok van zeer goede kwaliteit is. De poten zijn uitgevoerd in kwalitatief essenhout en geven het ladenlok een speelse uitstraling. Vanwege het stijlvolle ontwerp kun je dit ladeblok ook in je woonkamer of slaapkamer als decoratiemeubel gebruiken.

Bruto gewicht40 kg.
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte44 cm.
Diepte46 cm.
Hoogte78 cm.
VerrijdbaarJa
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!