Jual Furnishings Clary Ladeblok Outlet

Jual Furnishings Clary Ladeblok Outlet
€ 519,00

of per maand vanaf € 11,37

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Het Ladeblok Clary is een eigentijds en eigenwijs werkkamer meubel dat gemaakt is van kwalitatieve materialen. Het aparte ontwerp van dit ladeblok valt op en onderscheidt het werkkamer meubel van andere modellen in haar soort.

Het Engelse meubelmerk Jual Furnishings heeft dit ladeblok op de markt gebracht. De vier schuine poten geven het ladeblok een speels tintje en zijn gemaakt van massief essenhout. Het gehele ladeblok is afgewerkt met echt foutfineer wat de kwaliteit van het werkkamer meubel onderstreept. Bovendien is het ladeblok uitgerust met drie ruime lades. Het Ladeblok Clary Outlet is een showroommodel welke onbeschadigd en gemonteerd is.

Bruto gewicht40 kg.
KleurEiken
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte44 cm.
Diepte46 cm.
Hoogte76.3 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!