Jual Furnishings Clary Kantoorkast

Jual Furnishings Clary Kantoorkast
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een chique kantoorkast die je aandacht trekt. De Kantoorkast Clary is een waanzinnig meubel van hoogwaardige kwaliteit. De houten kantoorkast behoort bij de nieuwste collectie van het Engelse meubelmerk Jual Furnishings en sluit mooi aan bij de laatste trends op woongebied.

Deze kantoorkast is afgewerkt met echt houtfineer. De schuine poten zijn uitgevoerd in massief essenhout en geven het dressoir een bijzondere look. De Kantoorkast Clary is uitgerust met twee deuren en een legplank. Dankzij het unieke ontwerp kun je deze kantoorkast ook gebruiken in je woonkamer als opbergkast. Laat je overtuigen door het design van de Kantoorkast Clary.

Bruto gewicht26 kg.
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte80 cm.
Diepte44 cm.
Hoogte100 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!