Jual Furnishings Clary Bureau One Outlet

Jual Furnishings Clary Bureau One Outlet
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stijlvolle bureau van het meubelmerk Jual Furnishings hoef je niet direct weg te stoppen in een apart kamertje. Integendeel, Het Bureau Clary One Outlet mag gezien worden! Dankzij het stijlvolle ontwerp kun je dit bureau gewoon in het zicht neerzetten.

Het bureau heeft vier schuine poten welke zijn gemaakt van massief essenhout. Verder is het model afgewerkt met echt houtfineer in de kleuren eiken en wit. Dankzij de combinatie van deze kleuren heeft het Bureau Clary One een frisse en speelse uitstraling. Dit meubel is een showroommodel. Het bureau wordt gemonteerd geleverd en is onbeschadigd.

Bruto gewicht36 kg.
KleurWit
MateriaalGefineerd hout, Massief houten poten
Breedte132 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte89.6 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!