Jual Furnishings Clary Boekenkast

Jual Furnishings Clary Boekenkast
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Boekenkast Clary is een echte blikvanger in je werkkamer of woonkamer. Het sierlijke meubel heeft een aparte vormgeving en een elegante uitstraling. De houten boekenkast is dan ook volgens de laatste trends op woongebied ontworpen door het bekende meubelmerk Jual Furnishings.

De Boekenkast Clary is uitgevoerd in kwalitatief hout en afgewerkt met echt houtfineer. De speelse schuine poten zijn gemaakt van massief essenhout. Ook heeft de houten boekenkast een lade zodat je kleinere spullen netjes kunt opbergen. De Boekenkast Clary is verkrijgbaar in twee stijlvolle uitvoeringen die beide je hart sneller laten kloppen.

Bruto gewicht54 kg.
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte44 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte140 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!