Jual Furnishings Clary Boekenkast Outlet

Jual Furnishings Clary Boekenkast Outlet
€ 719,00

of per maand vanaf € 15,75

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Boekenkast Clary Outlet is een perfecte combinatie van klassiek design met Scandinavische invloeden. Het model is apart en trekt je aandacht door de warme uitstraling. Het meubelmerk Jual Furnishings heeft deze boekenkast ontworpen. De Boekenkast Clary Outlet heeft een kwalitatieve afwerking en is uitgevoerd in massief eikenhoutfineer.

Dankzij de houtkleur heeft de boekenkast een hele gezellige en warme uitstraling. De vier poten zijn gemaakt van massief eikenhout. Ze versterken het ontwerp en zorgen natuurlijk voor de stevigheid. Deze houten boekenkast is heel leuk voor in je werkkamer of woonkamer. Dit model is een gemonteerd showroommodel zonder beschadigingen.

Bruto gewicht54 kg.
KleurEiken
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte44 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte140 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!