Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jual Furnishings Bruzie Spiegel

Jual Furnishings Bruzie Spiegel
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Spiegel Brucie is een sierlijk meubel dat straalt van elegantie. Dankzij het hoogwaardige ontwerp valt de houten spiegel direct op waardoor hij een echte blikvanger is. Het walnoot hout in combinatie met spiegel glas is modern en stijlvol.

Het Engelse merk Jual Furnishings heeft de houten spiegel met veel passie ontworpen. Dankzij de jarenlange ervaring van het merk kun jij uitgaan van een degelijke sitetabel van hoogwaardige kwaliteit. De Engelse invloeden van het merk zijn op een subtiele manier terug te zien in het ontwerp van de houten Spiegel Brucie.

Om je huis in één geheel in te richten kun je de Sidetbale Brucie combineren met de Bijzettafel Daini en de Salontafel Adken.

Bruto gewicht9.4 kg.
KleurWalnoot
Breedte68 cm.
Diepte68 cm.
Hoogte76 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!