Jual Furnishings Brent TV meubel Outlet

Jual Furnishings Brent TV meubel Outlet
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een hoek in je woonkamer is meestal een loze ruimte waar je weinig mee kunt. Dankzij het TV meubel Brent Outlet van het meubelmerk Jual Furnishings kun je deze ruimte toch optimaal benutten en, niet onbelangrijk, je TV netjes neerzetten. Het ontwerp heeft sierlijke ronde afwerkingen en een Scandinavisch tintje dankzij de opvallende schuine pootjes. Deze pootjes zijn gemaakt van massief essenhout.

Het TV meubel Brent is afgewerkt met een echt houten fineerlaagje waardoor het meubel een natuurlijke look heeft. Ook is het is woonkamer meubel voorzien van chromen verbindingsbuisjes. Dit is een onbeschadigd showroommodel welke gemonteerd geleverd wordt.

Bruto gewicht51 kg.
KleurWalnoot
KantelenNee
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Schermformaat21 - 60 inch.
Breedte130.7 cm.
Diepte64.6 cm.
Hoogte49.9 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!