Jual Furnishings Brent Bijzettafel Outlet

Jual Furnishings Brent Bijzettafel Outlet
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Klassiek design dat is gecombineerd met Scandinavische invloeden. De Bijzettafel Brent Outlet is een leuk woonkamer meubel dat zowel in een klassieke als in een trendy ingerichte woonkamer past. Het ontwerp is bedacht door het meubelmerk Jual Furnishings. De Bijzettafel Brent bestaat uit een boven- en onderblad welke zijn verbonden middels chromen buisjes.Deze delen zijn afgewerkt met echt walnoothoutfineer waardoor de bijzettafel niet alleen een natuurlijke look heeft, maar ook kwalitatief is.

De schuine pootjes zijn gemaakt van licht massief essenhout en steken op een speelse manier af bij het donkere walnoothout. Dit showroommodel is gemonteerd en onbeschadigd.

Bruto gewicht18 kg.
KleurWalnoot
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte49 cm.
Diepte49 cm.
Hoogte52 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!