Jual Furnishings Blackwood Boekenkast

Jual Furnishings Blackwood Boekenkast
€ 879,00

of per maand vanaf € 19,25

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De aparte Boekenkast Blackwood past helemaal in de stijlvolle inrichting. De bruine kleur gecombineerd met afgeronde hoeken zorgt voor een zachte uitstraling. De massief essenhouten poten zijn opvallend schuin ontworpen wat zorgt voor een retro look. De Boekenkast Blackwood is door het bekend meubelmerk Jual Furnishings ontworpen. 

De boekenkast is gemaakt van een mix van geperst en massief hout dat is afgewerkt met een echt houten fineerlaag in walnoot kleur. De boekenkast biedt veel ruimte voor al je spullen. Om een passend interieur te creëren kun je de Boekenkast Blackwood combineren met andere Jual Furnishing meubels uit deze meubelserie.

Bruto gewicht28 kg.
KleurWalnoot
MateriaalHout, Massief essen houten poten
Breedte80 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte163.8 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!