It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Jahnke Cuuba Retro TV Meubel

Jahnke Cuuba Retro TV Meubel
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Cuuba Retro 66 van Jahnke Moebel is het compacte TV meubel voor het zwevend plaatsen van uw LED, LCD of Plasma scherm. Dit model wordt geleverd met een VESA muurbeugel welke geschikt is voor schermen van 21 t/m 46 inch. met een maximaal gewicht van 40 kilogram. Door het plaatsen van uw TV scherm op de beugel is het mogelijk om uw scherm 15 graden te draaien en in hoogte te verstellen.

Dit model heeft 1 glasplaat welke eenvoudig in hoogte verstelbaar is. In het kabelmanagement van het TV meubel werkt u alle bekabeling netjes weg. Dit model is te verkrijgen in het zwart met een zwarte glasplaat.

Dit compacte TV meubel vindt altijd zijn plekje binnen uw interieur.

Bruto gewicht15 kg.
KleurAluminium
Draaien15 graden mogelijk
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht10.7 kg.
KantelenNee
Max LCD/LED gewicht30 kg.
Schermformaat21 - 42 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke Moebel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!